Synnytysvalmennus Helsinki

Naisen keho on ihmeellinen! Jokainen raskaus ja synnytys ovat ainutlaatuisia, jokainen synnyttää omalla tavallaan. Synnytykseen on hyvä valmistautua jo raskausaikana mahdollisimman hyvin.

Neuvola Nupun synnytysvalmennus on kokonaisuus, jossa käydään läpi synnytyksen kulku. Tarkastelemme konkreettisesti mitä tapahtuu äidin kehossa ja miten vauva luovii tiensä lantion läpi. Saat luonnollisia kivunlievityskeinoja kuten hengitykseen perustuvan rentoutumisen, liikkumisen ja vyöhyketerapian.

Saat valmennuksesta paljon tietoa ja toiminnallisia harjoitteita äidille ja isälle / tukihenkilölle. Puoliso saa selkeät ohjeet ja keinot, joilla auttaa äitiä synnytyksen aikana. Saatte ohjeita myös Spinning Babies tekniikoiden käyttöön synnytyksessä.

Valmennus on 2 tunnin mittainen yksilöllinen kokonaisuus juuri teidän tarpeisiin.

Valmennukseen voitte hyvin tulla jo raskauden puolenvälin jälkeen, sillä saatte harjoitteita myös raskausajalle kehon tasapainotukseen.

Varaa aika yksityiseen synnytysvalmennukseen tästä

Neuvola Nuppu suosittelee Doulesin Synnytyksen ABC – verkkokurssia kaikille synnytykseen valmistautuville pareille, kyseinen verkkovalmennus pitää sisällään valtavan määrän hyödyllistä tietoa synnytykseen liittyvistä perustiedoista, kivunlievityskeinoista ja yleisimmistä toimenpiteistä ja rutiineista. https://doules.fi/courses/synnytyksen-abc/