Raskausajan vyöhyketerapia, Spinning Babies, Helsinki

Naisen keho on ihmeellinen! Jokainen raskaus ja synnytys ovat ainutlaatuisia.

Raskausaikana voi tulla eteen erilaisia pieniä ja suurempia tuntemuksia, joilla keho viestii tarpeistaan. Kokonaisvaltainen hoito tukee valmistautumista tulevaan synnytykseen ja auttaa Sinua kuuntelemaan kehosi tarpeita. Levollisemmat yöunet, turvotuksen väheneminen, jomotusten ja kipujen lievittyminen ovat hoidon tavoitteena.

Vyöhyketerapiaa odottaville ja synnyttäneille äideille

Raskaana olevilla naisilla hormonaaliset ja fyysiset muutokset voivat kuormittaa kehoa ja aiheuttaa erilaisia jumituksia ja kipuja, joita voidaan hoitaa. Lisäksi voidaan valmistautua synnytykseen tai auttaa synnytyksen stimuloinnissa. Vyöhyketerapialla äitiä voidaan hoitaa ihan raskauden alusta lähtien. Synnytykseen valmistavia hoitoja ja synnytyksen stimulointia voidaan tehdä raskausviikoilta 38+ lähtien.

Synnytykseen valmentavat hoidot ja kehon tasapaino raskausaikana

Vauvan ja lantion asennolla on merkitystä synnytyksen käynnistymiselle ja sen etenemiselle. Spinning Babies- harjoitteilla voidaan ohjata vauvaasi optimaalisen asennon löytymiseen, rentouttaa lantiota ja vapauttaa lantion alueen jumituksia. Näitä harjoitteita voidaan tehdä raskauden puolivälistä lähtien.

Raskausajan hyvinvointipalvelut Malmilla Elonaskeleen Hyvän olon keskuksessa, Malminkaari 5, 00700 Helsinki

Ajanvaraus