Vauvan vyöhyketerapia, Baby Balance®-hieronta Helsinki

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia on lempeä ja tehokas hoitomuoto.

Vauvoilla vyöhyketerapiaa käytetään itkuisuuden, vatsakipujen ja koliikkioireiden hoitamiseen. Koko kehon vyöhyketerapia on lääkkeetön ja turvallinen hoito pienen lapsen vaivoihin.  Hoito toteutetaan vauvan ehdoilla, kiireettömästi hieroen päästä varpaisiin, öljyä apuna käyttäen. Hoito ei tuota vauvalle kipua.

Hoitokertojen määrä on yksilöllinen, usein jo yksi hoitokerta auttaa. Suosittelen kuitenkin vähintään 2 hoitokertaa, yleensä hoitoja tarvitaan 3-4, joskus 5-6 kertaa. Aluksi hoidot on hyvä olla muutaman päivän välein. Hoidon rentouttava vaikutus näkyy vauvan koko olemuksessa: vauva rentoutuu, unen laatu paranee ja vatsavaivat vähenevät.  Hoidon ohella vanhemmille opastetaan kotihieronta. 

Oman lisän hoitoon tuo Baby Balance®-vauvahieronta, joka on anatomisen tarkkaa hierontaa ja jossa hyödynnetään tietoa faskialinjoista ja faskioiden toimintaperiaatteista sekä hyödyntää vauvan omaehtoista liikettä ongelmakohtien hoidossa. Hoidossa erityistä huomiota kiinnitetään hengityksen normalisoimiseen, rankaa ympäröivien faskioiden, nivelalueiden ja pään hoitoon.

Imuote ja imetysasennot tarkastetaan tarvittaessa ja saat neuvoja niiden korjaamiseen, varaa tuolloin aika imetysohjaus ja vyöhyketerapia 75 min vastaanotolle.

Kun hoidetaan molemmat sekä äiti että vauva, tulokset ovat ihmeellisiä! Voit varata ajan myös yhteishoitoon.

Huom! Rokotusten ja hoidon välillä on hyvä pitää noin viikon tauko.


Lasten vyöhyketerapia ja Satuhieronta, Helsinki

Lasten vyöhyketerapia ja Satuhieronta on suunnattu 1-7 vuotiaille lapsille.

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa lempeästi erilaisia pelkotiloja, auttaa ummetuksessa ja uniongelmissa, rauhoittaa levotonta lasta, lievittää lihasjumituksia. Vyöhyketerapialla ja Satuhieronnalla autamme lasta rentoutumaan ja rauhoittumaan. Hoito on lapsilähtöistä, luovaa ja helposti arkeen sovellettavaa hierontaa höystettynä saduilla.

Vyöhyketerapia ja Satuhieronta antaa perheelle keinoja rauhoittaa arkea, tehdä kivaa yhdessä ja tukee sekä vanhempien että lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia.Saatte yksilöllisen ohjauksen juuri teidän perheenne tarpeisiin.

Satuhieronta perustuu myönteiseen koskettamiseen. Myönteisen koskettamisen ja erilaisten satujen kautta autamme lasta rentoutumaan ja rauhoittumaan. Myönteinen kosketus tukee lapsen itsetuntoa ja kehontuntemusta.

Lämpimästi tervetuloa!

Ajanvaraus