Vauvan vyöhyketerapia Helsinki, Espoo sekä muu pääkaupunkiseutu

Refleksologia eli koko kehon vyöhyketerapia on lempeä ja tehokas hoitomuoto.

Vauvoilla Vyöhyketerapiaa käytetään itkuisuuden, vatsakipujen ja koliikkioireiden hoitamiseen. Koko kehon vyöhyketerapia on lääkkeetön ja turvallinen hoito pienen lapsen vaivoihin.  Hoito toteutetaan vauvan ehdoilla, kiireettömästi hieroen päästä varpaisiin, öljyä apuna käyttäen. Hoito ei tuota vauvalle kipua. Hoito voidaan toteuttaa vastaanotolla tai perheen omassa kodissa.

Hoitokertojen määrä on yksilöllinen. Joskus jo yksi hoitokerta auttaa. Yleensä hoitoja tarvitaan 3-6 kertaa, aluksi muutaman päivän välein. Hoidon rentouttava vaikutus näkyy vauvan koko olemuksessa: vauva rentoutuu, unen laatu paranee ja vatsavaivat vähenevät.  Hoidon ohella vanhemmille opastetaan vauvan käsittelyä ja hoivaa. Saat kotihoitoon perusteellisen opastuksen. Imuote ja imetysasennot tarkastetaan tarvittaessa ja saat neuvoja niiden korjaamiseen. Kun hoidetaan molemmat sekä äiti että vauva, tulokset ovat ihmeellisiä!

Huom! Rokotusten ja hoidon välillä on hyvä pitää viikon tauko.

Lasten vyöhyketerapia ja Satuhieronta on suunnattu 2-7 vuotiaille lapsille. Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa lempeästi erilaisia pelkotiloja, auttaa ummetuksessa ja uniongelmissa, rauhoittaa levotonta lasta, lievittää lihasjumituksia.Vyöhyketerapialla ja Satuhieronnalla autamme lasta rentoutumaan ja rauhoittumaan.

Vyöhyketerapia ja Satuhieronta antaa perheelle keinoja rauhoittaa arkea, tehdä kivaa yhdessä ja tukee sekä vanhempien että lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia.Saatte yksilöllisen ohjauksen juuri teidän perheenne tarpeisiin.

Satuhieronta® Helsinki, Espoo sekä muu pääkaupunkiseutu

Satuhieronta on lapsilähtöistä, luovaa ja helposti arkeen sovellettavaa hierontaa höystettynä saduilla.

Satuhieronta perustuu myönteiseen koskettamiseen. Myönteisen koskettamisen ja erilaisten satujen kautta autamme lasta rentoutumaan ja rauhoittumaan. Myönteinen kosketus tukee lapsen itsetuntoa ja kehontuntemusta.

Satuhieronta antaa perheelle keinoja rauhoittaa arkea, tehdä kivaa yhdessä ja tukee sekä vanhempien että lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Satuhieronta sopii kaikenikäisille.

Vyöhyketerapiaa ja satuhierontaa saa vastaanotolla ja kotikäyntinä. Lämpimästi tervetuloa!