Laura

Laura - Neuvola Nuppu

Valmistuin Terveydenhoitajaksi vuonna 2001 ja olen siitä lähtien työskennellyt äitiys- ja lastenneuvolassa sekä kunnan palveluksessa että yksityisesti. Olen kouluttautunut lisää ja hankkinut tieto-taitoa, jotta voisin auttaa perheitä monipuolisemmin ja kokonaisvaltaisemmin. Imetysohjaajana ja -kouluttajana olen syventänyt tietoa imetyksestä ja vauvan suun toiminnasta, olen kohdannut erilaisia perheitä ja heidän erilaisia tilanteitaan ja saanut auttaa erilaisten imetyspulmien kanssa. Olen saanut perehtyä hyvin vauvan kireään huuli- ja kielijänteeseen ja saanut useiden satojen vauvojen myötä paljon kokemusta erilaisista tilanteista. Viimeisin saavutus on ollut IBCLC: eli International Board Certified Lactation Consultant saavuttaminen, joka on kansainvälisesti tunnustettu imetyksen asiantuntija. 

Koska ihminen on kokonaisuus, huomasin jossain vaiheessa, että perusneuvot ja ohjeet eivät aina riitä. Halusin lisää työvälineitä neuvolaan, jotta voisin auttaa perheitä heidän arjessaan. Tähän olen saanut mahtavan työvälineen refleksologiasta eli koko kehon vyöhyketerapiasta. Vauvan vyöhyketerapiahoitojen yhteydessä yllätyn aina uudelleen ja uudelleen siitä, kuinka tehokas hoitomuoto on kyseessä, moni perhe on saanut vyöhyketerapiasta apua vauvalleen ja sitä myötä perheen arki on helpottunut. Isompien lasten kanssa olen yhdistänyt vyöhyketerapiaa ja Satuhierontaa, joka on lumoava ja todella palkitseva työväline eri-ikäisten lasten kanssa. 

Vauvojen kanssa toimiessani olen huomannut, että monet vauvojen vaivoista on tullut joko raskausaikana tai synnytyksen yhteydessä. Koin, että haluan antaa perheille keinoja jo raskausaikana auttaa äitiä ja vauvaa voimaan hyvin. Synnytysvalmentajana tiedän antavani perheille hyvät eväät valmistautua juuri omalla tavallaan omaan synnytykseensä. Raskausajan lempeällä refleksologisella hoidolla ja Spinning Babies harjoitteilla saadaan äidin keho ja mahdolliset jumitilat purettua, jolloin vauva pääsee optimaaliseen asentoon ja synnytys pääsee etenemään jouhevammin.

Perustin vuonna 2009 toiminimen Yksityinen Lastenneuvola, jonka jälkeen olen toiminut yksityisenä ammatinharjoittajana kunnallisen toimen ohessa. Syksyllä 2013 tein rohkean ratkaisun ja lähdin kokonaan yrittäjäksi, näin syntyi Neuvola Nuppu.

Minulla on mieheni kanssa kolme lasta, tyttö (synt.2003) ja kaksi poikaa (synt.2006 ja 2010). Jokainen raskaus, synnytys ja imetys oli erilainen ja kukin lapsistani on omanlaisensa.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

Koulutus:

2001 terveydenhoitaja AMK, sairaanhoitaja AMK
2008 imetysohjaaja
2013 WHO/UNICEF BFHI imetyskouluttaja, Metropolia
2013 Vauvantai® synnytysvalmentaja, Vauvantai
2014 Vauvojen refleksologinen vyöhyketerapiakoulutus, Medikanova
2015 satuhierontaohjaaja, Tarina ja kosketus Oy
2015-2016 refleksologinen vyöhyketerapia, Medikanova, tasot 1-6
2016 Naisten hormonaaliset ongelmat – lapsettomuuden, raskauden ja synnytyksen refleksologinen hoito, Medikanova
2017 diplomi refleksologi, koko kehon vyöhyketerapeutti, Medikanova
2017 vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, ElonAskel

2017 Spinning Babies ® workshop ja Rebozo workshop

2018 IBCLC eli International Board Certified Lactation Consultant

2018 Spinning Babies® Certified Parent Educator koulutus

2019 Terveydenhoitaja YAMK

2019 Sertifioitu Spinning Babies® Parent Educator

2019 Pään, niskan ja purentalihasten toiminta faskian näkökulmasta, Hakkarin Helmi

2020 Baby Balance - vauvahieronta, Balance Care Oy

2020 Parantavat rytmiset liikkeet (hermoston rentoutus ja tasapainotus, refleksien purku), Suomen kinesiologiayhdistys

2020 Faskia ja selkä, Hakkarin Helmi